בדיקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/09/2014 | 21:35 | מאת: איתי

שלום, לפני כשנתיים הופיע לי אובאיטיס בעיניים, כנראה על רקע בכצ'ט. טופלתי בפרדניזון במינון של 60 מ"ג, ומטטרוקסט במינון של 12.5 מ"ג לשבוע. לאחר חצי שנה קיבלתי התקף קטן נוסף ולכן הוסיפו לי גם ציקלוספורין במינון של 300 מ"ג ליום. מטטרוקסט הפסקתי לאחר חצי שנה של טיפול. עברתי גם 2 הזרקות של אווסטין.כרגע אני במינון - פרדניזון 5 מ"ג ליום, וציקלוספורין 125 מ"ג. יש לי ירידה בספירת הדם. המוגלובין 11.7, המטוקריט 35.7 rbc 4.24. הברזל, הפריטין חומצה פולית ו-b12 תקינים. האם זה מהתרופות? מה צריך לעשות? האם יש באפשרות הרפואה המשלימה לסייע? תודה.

איתי שלום, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בכדי למנוע תופעות לוואי של התרופות ולחזק את מערכות הגוף החלשות. חשוב לעשות התאמה אישית של הטיפול הטבעי בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות בין התרופות לצמחי המרפא ועל ידי כך למזער את הנזק של התרופות ולמנוע תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה