אסיאק לניקוי דם וסרטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/09/2014 | 10:53 | מאת: דבי

אני 3 שנים אחרי CVAשיתוק יד ורגל ימין לוקחת כדור נגד לחץ דם ,אספירין ,אומפרדיקס,וסימבסטין הכל למניעה, האם יש לי אפשרות לקחת אסיאק לניקוי דם ואני מבינה שטוב למערכת החיסונית. מה ידוע לך על חומר זה .והאם יעזור לאדם עם גידול סרטני בריאות שהצטמק עקב כימו הנ"ל החליט להפסיק את טיפולי הכימו .

דבי שלום, אני תמיד ממליץ לפני שמחליטים על דרך הטיפול הטבעית, לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה כולל תוספי התזונה וצמחי המרפא בצורה כזו שיביאו לשיפור המשמעותי ביותר תוך זמן קצר, תוך דגש על מניעת אינטראקציות בין תרופות לצמחי המרפא ולכן יש לעשות זאת באופן אישי בקליניקה בהתאם למצבו הפיזי והנפשי של כל מטופל. לגבי האסיאק, זוהי פורמולה מצוינת של צמחי מרפא(חומעה, שורש דקורית ועוד), אשר עשויה לסייע במצבים רבים אך יש להתאים את הפורמולה לכל מטופל באופן אישי בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות בין תרופות לצמחי המרפא, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

12/10/2014 | 15:20 | מאת: סיגל

יש צמח מרפא שיוכל להשכיח מחשבות

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה