שיח אברהם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/08/2014 | 09:02 | מאת: שגית

בת 43. עם הכתמות(טפטופים) לפני קבלת מחזור.מחזור של כל 21-24. וכאשה שומרת נידה י ש בעיה עםכך.אני בהתלבטות בין בחירת מירנה לבין שיח אברהם. קניתי שיח אברהם של חברת אלטמן עדיין לא השתמשתי. שאלותיי: 1. ידוע לי ששיח אברהם משפיע על הפרשת הורמונים.השאלה האם נבדקה הבטיחות עד כמה הורמונים מופרשים והאם בכמות לא מסוכנת? 2. כמה חודשים יש להשתמש ? 3. מרגע שתהייה השפעה רצויה האם אפשר להפסיק? והאם ההשפעה של שיח אברהם תפוג?

שגית שלום, שיח אברהם נועד לאזן את המחזור ההורמונלי והוא מכיל פיטו אסטרוגנים למטרה זו, לכן הוא עשוי לגרום לתופעות לוואי אצל נשים מסוימות הסובלות ממצבים הורמונליים שונים וחשוב לבדוק זאת לפני תחילת השימוש בצמח זה. הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי מקצועי לפני השימוש בצמחי המרפא בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה