שורש רודיולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/07/2014 | 11:34 | מאת: אורטל

שלום, האם שורש רודיולה מטפל גם סתופעות חרדה וסטרס? האם יש לו השפעה נפשית מרגיעה? שאלה נוספת, האם יש לצמח איזושהי השפעה על דילול הדם? תודה מראש

אורטל שלום, לצמח הרודיולה השפעות מרגיעות על מערכת העצבים והוא מסייע בהפגת המתח, דיכאון, סטרס והחרדה. למיטב ידיעתי אין לו השפעה מדללת דם. למיטב ידיעתי אין לו תופעות לוואי, אך לא מומלץ לשלב אותו בטיפול כאשר נוטלים תרופות נוגדות דיכאון ותרופות ממשפחת MAOI ו-SSRIs. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה