שיח אברהם ואביליפיי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/07/2014 | 19:16 | מאת: חן

היי אני נוטלת תרופה שנקראת אביליפיי לטיפול בביפולר ורציתי לדעת האם זה בטיחותי להשתמש בשיח אברהם לטיפול בהסדרת מחזור החודשי ונשירת שיער ביחד. אודה מאד לתשובה.

חן שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים. שיח אברהם מסייע באיזון המחזור ההורמונלי ותופעות גיל המעבר. ישנם צמחי מרפא נוספים המשמשים למטרה זו ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המסייעים באיזון ההורמונלי ולחיזוק שורשי השיער, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה