כדורי סולגר שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/07/2014 | 15:42 | מאת: אביבה

שלום רב, אני בת 45, לאחרונה אני מרגישה הרבה בלחץ, מתח, מצבי רוח משתנים, דכאון קל, ריכוז מפוזר, נשירת שיער, מצב טרום סכרת, לחץ דם לא סדיר פעם קצת גבוה ופעם מסתדר, חוסר סבלנות. המליצו לי על שמן נר הלילה, אודה על דעתכם.

אביבה שלום, כמוסות שמן נר הלילה מסייעות באיזון המחזור ההורמונלי בנשים אך לא לכל אחת שמןזה מתאים מבחינה הורמונלית ויש להתאים את הטיפול הטבעי באופן אישי ומדויק. לאור החולשות שציינת במערכות הגוף השונות (עצבים, עיכול, הורמונלית) ונושא הסוכר הגבולי, הייתי ממליץ לך לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה כולל צמחי המרפא המסייעים רבות בחיזוק מערכת העצבים, איזון הורמונלי והורדת רמות הסוכר בדם, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה