שיח אברהם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/06/2014 | 17:05 | מאת: חני27

רציתי לשאול בבקשה האם שיח אברהם באמת מדכא את החשק המיני אצל גברים, ומה עדיף לעשות חליטה מהצמח,או לקנות את זה בצורת כדורים,תודה

01/07/2014 | 09:06 | מאת: אילן

חני שלום, שיח אברהם הוא צמח מרפא שנועד לאזן את המחזור ההורמונלי אצל נשים ולכן לא הייתי ממליץ לגברים לקחתו. אני תמיד ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה המקור של הסימפטומים האלו ואז אפשר להתאים את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים למטרה זו, אשמח לעמוד לרשותך שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה