anti leg cramps

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/06/2014 | 15:56 | מאת: שבח

שלום, לוקח בחודש האחרון כל לילה 1 כדור בגלל התכווצויות שהחלו לפני זמן מה (למרות שאיני לוקח סטטינים). שאלתי 1)האם ידוע למה יש התכווצויות כאלו 2) האם אפשר לקחת תוסף זה לאורך זמן?? או שיגרום לתופעות לוואי או משהו לא טוב אחר בגוף. אני בן 74 ובריא בדר'כ. תודה עבור תשובתך, שבח

שבח שלום, אין מניעה לקחת את המוצר לאורך זמן אם אין לך בעיות בכליות או במשק המלחים בגוף ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. אני תמיד ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק המערכות החלשות בגופך בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה