משחה לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/05/2014 | 17:41 | מאת: רונית

השתמשתי במשך שנים במשחה בשם אלפוסיל לפסוריאזיס מקומי בידיים וברגליים במצב- קל- בינוני..והתרופה היתה פלאית... לא מצליחה להשיגה שנית .נאמר שלא מייבאים אותה יותר. האם ישנה משחה טובה שיכולה להחליף אותה??

רונית שלום, ככל הנראה לא ניתן להשיג את המשחה הזו יותר ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות בחידוש תאי העור ומניעת דלקות, בכל מקרה, ניתן למרוח קרם קלנדולה של חברת WELEDA המכיל גם שמנים אתריים מצוינים לשמירה על בריאות העור, שבוע טוב ובריא, אילן.

13/06/2014 | 16:55 | מאת: משה מלול

והיכן קונים את המישחה

רונית שלום, ככל הנראה השיווק של המשחה בארץ הופסק אך ישנן משחות חליפיות ותוכלי לקבל מרשם עבורן אצל הרופא המטפל. אני תמ יד ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה כולל צמחי מרפא יחודיים המסייעים בניקוי העור מרעלים והרגעת הגירויים בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה