תרופה לגזים לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/04/2014 | 11:34 | מאת: רוני

שלום רב, אני מחפשת "תרופה" טבעית כמובן שאוכל לתת לבן שלי הוא בן חודש ולאחרונה מאוד סובל מגזים. ניסיתי להוריד מאכלים עתירי גזים מהתזונה שלי ועדיין לא עובר לו. האם יש משהו שיכול להקל שאני לוקחת וזה עובר אליו בהנקה? או משהו שכן אפשר לתת לתינוק בגיל הזה? תודה.

01/04/2014 | 23:11 | מאת: דניאלה

מה שעוזר אצלנו זה גרפווטר, טיפות טבעיות שמכילות מרכיבים כמו שומר ואניס. תתני כמה טיפות כשאת רואה שמתחיל לכאוב לו. יודעת ששומר ואניס מקלים גם על כאבי בטן שלנו, ה"גדולים" אבל כדי שיקל עליו עם ההנקה, את צריכה לשתות כמויות מטורפות, ככה שזה לא ממש יעיל. מה שעוד כדאי לך לנסות בנוסף לגרפווטר זה מגע - עיסויים, תנוחת נמר על העץ, ערסול וכדומה. גם הם עוזרים להרגיע קצת את כאבי הגזים.

03/04/2014 | 11:21 | מאת: רוני

נחמד שעוד מישהו עונה. אגב קניתי את המנשא עירסול ואני עדיין מנסה להתרגל אליו, זה קצת קשה להכניס :(

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה