תוסף התזונה Zoom

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/03/2014 | 06:23 | מאת: צחי

שלום. השבוע אובחנתי ללוקה בADD ואני לא בטוח בזה הייתי אומר מהסס מאד לגבי העניין. אני מרגיש ביום יום מרוכז קשוב כשאני מנסה ורוצה (רק אם אני לא מנסה ורוצה כמובן שאינני מרוכז וקשוב) הנוירולוג נתן לי מרשם לZoom מה בדיוק תופעות הלוואי ומשך הזמן והשפעת התוסף מזון הזה?? האם ככל שאני אקח אותו יותר אני אפתח לו תלות? (אני אהיה חייב להשתמש בו כי אם לא אני לא אהיה מרוכז) מה עליי לעשות?? לאן עליי לפנות?? אשמח לקבל תשובה בהקדם

צחי שלום, התוסף הנ"ל מכיל חומרים שנועדו לחזק את הריכוז והזיכרון. למיטב ידיעתי אין לו תופעות לוואי ו/או התמכרות לכדור. לגבי משך הטיפול יש להיוועץ ברופא המטפל. הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה החשובה ביותר לשיפור המיקוד והחשיבה, ניתן לשלשב בטיפול הטבעי תוספי תזונה חשובים נוספים לאחר יעוץ עם מומחה בצמחי מרפא, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה