איזה ויטמינים מומלץ לקחת החל מגיל 50?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/03/2014 | 10:21 | מאת: כנרת

שלום רציתי לדעת על איזה סוגי ויטמינים אתה ממליץ? אני בת 50. עשיתי חיפוש באינטרנט לגבי ויטמינים ומצאתי רשימה כוללת שלהם: http://www.tevacastel.co.il/cat.aspx?cat=11 אשמח לקבל חוות דעת והמלצות על ויטמינים שכדאי לרכוש ולצרוך למען פעילות תקינה יותר של הגוף. תודה רבה!

כנרת שלום, ראשית כל אני לא ממליץ לקחת תוספי תזונה מבלי להיוועץ באופן אישי עם מומחה בתרופות ותוספי תזונה כיוון שייתכנו אינטראקציות בין התרופות לתוספים/צמחים ולכן חשוב לעשות זאת לאחר יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים את הטיפול הטבעי לכל מטופל בהתאם למצב הפיזי/נפשי כרגע. אשמח לעזור לך בנושא זה בטלפון 0528077713 שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה