תרופה או תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/03/2014 | 17:19 | מאת: גיטה ברייר

שלום וברכה, איני יודעת אם קלעתי לבקשת התשובה לשאלתי הבאה בהמשך אבל זהו הפורום שמצאתי הכי קרוב לעניין: שמעתי הרצאה של דר" אריה אבני המצדד בשימוש ב B-12 באופן קבוע. אבקש התייחסות לעניין. בתודה גיטה ברייר

גיטה שלום, אני תמיד ממליץ לפני שלוקחים ויטמינים ו/או צמחי מרפא לקבל יעוץ נטורופטי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להמליץ לך על תזונה נכונה ו/או צמחי מרפא לחיזוק המערכות החלשות. לא כל אחד זקוק לויטמין זה ולכן יש לעשות זאת באופן פרטני כמו גם בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופות לתוספים, אשמח לסייע לך בנושא זה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה