דיאטה ד"ר סימונס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/02/2014 | 11:54 | מאת: רחל לוצקין

היי.אשמח לתשובה בהקדם.בת 26 מוכרת כחולת אפילפסיה קלה,מטופלת תרופתית עם למיקטל 200 מ"ד ליום ללא התקפים כלל.רוצה להתחיל את דיאטת התרסיס-אצות ים של ד"ר סימונס האם ישנה בעיה ??

רחל שלום, אני תמיד ממליץ לפני שמתחילים בטיפול נטורופטי כלשהוא להגיע לקליניקה ולעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן להתאים את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא באופן כזה שלא יווצרו אינטראקציות בין תרופות לצמחים ובכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות. במקרה שציינת, חשוב לעשות את ההתאמה של הטיפול הטבעי באופן אישי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה