תרופה טבעונית גלי חום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/02/2014 | 11:03 | מאת: עדנה

שלום,אני בת 74 ובדר'כ בריאה.(בשנה האחרונה לצערי 2 התקפי דיברטיקוליטיס אך מקפידה תמיד על תזונה נכונה) לוקחת כבר 23 שנים מדבקות evorelconti.ניסיתי כמה פעמים להפסיק וחזרו גלי חום בעיקר בלילה. ניסיתי פמינה(?) ולא עזר בכלל.קראתי מאמרים לכאן ולכאן בדבר שימוש ממושך בהורמונים.רופא נשים שלי טוען כי אם זה עוזר לי-אין מניעה להמשיך.מקפידה על ממוגרפיה כל שנתיים. שאלתי האם יש תרופה אחרת טבעונית שעוזרת באופן מוכח (ולא רק ליצרן...)תודה עדנה

עדנה שלום, מנסיוני עם הרבה מטופלות, ניתן בהחלט לסייע לך בנושא גלי החום ותופעות גיל המעבר על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה באופן אישי ואת צמחי המרפא המסייעים רבות באיזון המערכת ההורמונלית בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה