להרגעת החרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/01/2014 | 20:13 | מאת: נדב

שלום, בשבוע הבא אני אמור לעבור בדיקת דם, ומאחר ועוד לא עברתי אותה בעבר, העניין הזה מלחיץ אותי במיוחד. אשמח לשמוע על אמצעים טבעיים להפחתת החרדה לפני ובמהלך הבדיקה. תודה.

נדב שלום, ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים בחיזוק מערכת העצבים ומניעת סטרס וחרדות. הייתי ממליץ לך לקחת טיפות צמחיות הנקראות טיפות רגיעון. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מניעה מספר ימים לפני הבדיקה. ביום הבדיקה חשוב לבדוק אם יש צורך בצום, ואם לא אז ניתן לקחת גם לפני הבדיקה, שבוע טבו ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה