הרצפטין בשילוב עם קיו10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/12/2011 | 11:53 | מאת: ערן

שלום, ידוע שיש לתרופת ההרצפטין (בין15-30%)השפעה שלילית על תפקוד הלב כולל אי ספיקת לב. האם הוכח שקיו 10 מונע בעיה זו? או מטפל בה אם היא מופיעה ובכך מאפשר להמשיך את הטיפול בתרופה במקום להפסיק אותה? תודה מראש.

ערן שלום, האנזים קיו 10 נועד לחזק את הלב ולשמור עליו כדי שהתרופות לא יחלישו את פעולתו. ניתן לקחת אותו כמניעה וכטיפול אך יש לבדוק גורמים נוספים המשפיעים על חוזק הלב ולכן יש לעשות זאת בקליניקה ולהתאים באופן אישי את הטיפול הנטורופטי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה