נרבן-דרג'ה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/04/2011 | 09:49 | מאת: רעות

מהן התופעות לוואי שנובעות מהתרופה נרבן-דרג'ה? האם אפשר להגמל מתרופה זו לאחר זמן? איך תרופה זו יכולה להשפיע על חיי נישואים? והאם החרדה/הנידודי שינה/הדיכאון/המתח עוברים בתורשה?

רעות שלום רב, הנרבן דרג'ה אלו הן טבליות טבעיות, המאפשרות טיפול יעיל ומהיר במצבי מתח וחרדה. תמציות הפסיפלורה (PASSIFLORA), הולריאן (VALERIAN RADIX) והלופולי סטרובולוס (LUPULI STROBULUS), פועלות על מערכת העצבים להרגעה. תמציות הקרטגוס (CRATAEGUS) ידועות בהשפעתן החיובית בהרגעת פעילות הלב. למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי לצמחים האלו. במקרה של מחלות לב או לחץ דם גבוה יש להיוועץ ברופא המטפל או ברוקח מומחה לצמחי מרפא, לפני השימוש במוצר כיוון שצמח הקרטגוס (עוזרר), עשוי לגרום לאינטראקציה באלו הנוטלים כדורים לחיזוק הלב ולמניעת לחץ גם גבוה. צמחי המרפא אינם גורמים להתמכרות כך שאין צורך בגמילה מהם וניתן להפסיקם מתי שרוצים ללא תופעות לוואי. לגבי חיי הנישואים, הוא מסייע במצבי מתח וסטרס כך שהוא רק יכול רק לעזור במצבים של מתח ולהרגיע את הרוחות כמו גם להשרות שלווה בבית בצורה טבעית. כל נושא החרדות, המתח והסטרס אינם בהכרח ממקור גנטי ויכולים להופיע בכל זמן בחיים ובהתאם לשינויים העוברים על המטופל. כמובן שיכול להיות מרכיב גנטי של נטייה למתח וחרדות כולל סטרס וניתן לאבחן זאת על ידי אבחון אירידיולוגי מדויק. באיבחון האירידיולוגי ניתן למצוא את הסיבות האמיתיות לחולשת מערכות הגוף כולל מערכת העצבים , מערכת החיסון ועוד וכך לטפל ולחזק את אותן המערכות הזקוקות לחיזוק בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת וחג אביב שמח, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

17/12/2011 | 21:28 | מאת: קרין

הי האם נרבן יכול להחליף את הציפרלקס? האם יכול להקל ולעזור במצב כזה

22/08/2014 | 23:11 | מאת: פנינה

תודהעל המידע החשוב. ניפגש בשמחות.

12/10/2014 | 15:18 | מאת: גלית

האם מותר לקחת תקופה של חודש נרבן ואם הוא עוזר למחשבות

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה