ביטוח בריאות בפרמיה קבועה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/01/2016 | 21:52 | מאת: איילת

שלום, לי, לבעלי ולילדי ביטוח בריאות פרטי (ביטוח ניתוח עולמי) במגדל, הכולל את התנאים הישנים שבהם אנו מקבלים פיצוי כספי אם עושים ניתוחים במערכת הציבורית מבלי לתבוע את חברת הביטוח. אני שוקלת להעביר אותנו לביטוח בריאות בפרמיה קבועה (למיטב הבנתי לא נוכל לעשות זאת מפברואר). שאלותי: 1. האם כדאי להעביר את הילדים (בני 5 ו-8)? סוכנת הביטוח אומרת שהחסרונות הם אובדן הפיצוי הכספי במקרה תביעת המערכת הציבורית (מה שנראה לי שיקול זניח), וכן אמרה שכיוון שהפרמיה קבועה לא בטוח ששיפורים בפוליסה יכנסו בהמשך, כי לא יהיה כדאי לחברת הביטוח להכניסם. מה דעתך? 2. האם כדאי להעביר אותי ואת בעלי? הבנתי שפוליסה בפרמיה קבועה למבוגרים קיימת רק בהראל. א. האם יש סכנות במעבר לחברה אחרת בהנחה שנושא החיתום מחדש אינו בעייתי (למשל, מכך שמאבדים את הוותק של 11 שנה שיש לנו בביטוח הקיים)? ב. אנו בני 43 ו-47 - האם כדאי בגילנו (מבחינת גובה הפרמיות)? 3. האם בכלל ביטוח ניתוח שווה את ההשקעה? אולי אפשר להסתפק בביטוח קטסטרופות (השתלות, תרופות, ניתוחים בחול) ובביטוח המשלים? 4. אם נשאר בביטוח הקיים, ובעתיד נחליט לרדת לביטוח קטסטרופות בלבד האם נוכל לעשות זאת גם לאחר הרפורמה? תודה מראש, איילת

אין תשובות חד משמעיות לשאלות ששאלת לכל החלטה יש יתרון וחסרון ואין אמת מוחלטת מדובר נושא מורכב שאי אפשר לדון בו בצורה מספיק מקצועית ומעמיקה באינטרנט אני חושב שהכי נכון מבחינתך לבחור לעצמך סוכן ביטוח אמין ומקצועי ולהתייעץ אתו

18/01/2016 | 22:11 | מאת: איילת

שהתשובה עליה אמורה להיות חד משמעית. תודה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד