בעיות רפואיות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/11/2015 | 09:02 | מאת: מושון אלפנדרי

שלום. המצב הבריאותי שלי מורכב וברשותכם אני אפרט. ביד ימין קרעתי את השריר והגידים בכתף לפני כ-8 שנים. ביד שמאל ריסקתי את שורש כף היד. בשתי הידיים לא ניגשתי לניתוח כך שאני די מוגבל בידיים. לפני כשלושה חודשים התחלתי לסבול מבקע גדול בצד שמאל ובקע קטן יותר מצד ימין. תוך כדי בדיקות מסתבר שאני סובל גם מבעיה בערמונית. בגדול אני די מוגבל מבחינת עבודה ואת עיקר הזמן שלי אני מבזבז על לנסות להעביר את הכאבים. האם יש עילה ללכת לרופא תעסוקתי. תודה מראש. מושון אלפנדרי

לאיזו מטרה, מה אתה רוצה להשיג מרופא תעסוקתי?

03/11/2015 | 16:46 | מאת: מושון אלפנדרי

ערב טוב ד"ר אני חבר קיבוץ. כ- 25 שנה שאני בקיבוץ עבדתי בעבודה פיזית ולא משרדית. ניהלתי לולים , עבדתי בחקלאות קצת בתעשייה וגם בתחום הבניה. כיום אני עובד במפעל קטן בקיבוץ בתור איש לוגיסטיקה ותפעול ועיקר העבודה סובב סביב עבודה פיזית כמו הרמת קרטונים עם מוצרים ושינוע משטחים. רוב היום אני בעמידה או על מלגזה. כיום הקיבוץ לא מופרט ואני חייב לשנות תחום עבודה לתחום שמתאים יותר לבעיות הבריאותיות שלי . הבעיה שבקיבוץ מערכת משאבי אנוש די אטומה וכמו שאומרים " לא מפסיקים אלא על אלונקה" אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני " יוצא " על אלונקה. אני מאמין שביום מין הימים הקיבוץ יופרט ואני אצא ערום מכאן ומכאן במיוחד שענייני הביטוח בקיבוצים לא מי יודע מה טוב.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד