בדיקה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/10/2015 | 15:28 | מאת: רונית

הופנתי לבדיקת FNA עי רופאת קופח החלטתי לעשות פרטי ולשלם ןלא בדקתי מה הזכויות שלי דרך לאומית זהב לאחר שעשיתי ושילמתי הלכתי לקופח ונמסר לי שם שבדיעבד לא ניתן לעשות כלום במכון שעשו לי את הבדיקה אמרו שבכל מקרה לא היה ניתן להגיע אליהם עם טופס 17 האם יש פתח כלשהו לקבל החזר?

לצערי לא. קופ"ח לא לוקחת חלק ברפואה פרטית ולא רשאית לתת פיצוי על פעולות שנעשו אצל רופאים ומכונים שלא בהסדר עם הביטוח המשלים

23/10/2015 | 20:44 | מאת: א

שלום לך, בן זוגי עבר ניתוח באופן פרטי אצל רופא שלא בהסדר עם המושלם של הכללית. אי לכך קיבל פיצוי/החזר חלקי , אמנם נמוך ביותר , מהכללית. כנ"ל כאשר עבר פעולה פולשנית אחרת שאינה ניתוח , גם היא בוצעה על ידי רופא שאינו בהסדר עם מושלם של הכללית. אז אולי בקופות חולים אחרות הנהלים הם אחרים, את זה אינני יודעת. או שהנוהל לגבי בדיקת fna שונה לעומת נהלים אחרים.

לצערי לא. קופ"ח לא לוקחת חלק ברפואה פרטית ולא רשאית לתת פיצוי על פעולות שנעשו אצל רופאים ומכונים שלא בהסדר עם הביטוח המשלים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד