דיי דחוף:ניתוח מעקפים וחובת דיווח לבט'ל נכות כללית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/07/2015 | 14:25 | מאת: רון

היי, אני בן 43 ולפני כחודש עברתי את הניתוח.השיפור ניכר מייד ואני לפני חזרה לשגרה מלאה. שאלתי היא: להגיש 'נכות כללית' לביטוח לאומי כרוך בסיכון מבחינתי למקום עבודתי הנוכחי. אם אדלג על הדיווח והפניה לב'טל (גם כך לפי עדויות מדובר כספית לפחות בכמעט כלום) במקרה כזה, וחלילה בעתיד לבוא מצבי יוחמר עד כמה אוכל להיפגע מהאי דיווח הזה? זה החשש העיקרי שלי אך ורק מהעתיד הלא ידוע פחות מההווה. אשמח לתשובה. בתודה, רוני.

אם חזרת לעבודה תוך חודש ואין לך אחוזי נכות סביר להניח שלא תהיה זכאי לקצבת נכות כללית

27/07/2015 | 16:04 | מאת: רון

תודה על התגובה המהירה! כרגע אני ב41 ימי מחלה ומאמין שאגיע לאיזור ה50 פלוס. בכל אופן התכוונתי לעתיד הלא ידוע, במידה וחלילה וחס מצבי יוחמר מכל סיבה שהיא ובאמת אצטרך את הבט'ל, האם לא יעמוד לי לרועץ זה שלא פניתי אליהם היום? שוב תודה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד