עיוורון בעין אחת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/05/2015 | 16:08 | מאת: איגור

שלום אני בשנות ה50 לחיי ואני עיוור בעין אחת אני עובד כשעצמאי יש ברשותי רישיון נהיגה ורציתי לברר עם אני יכול לקבל זכויות מסויימות קרתה לי תאונה כשהייתי ילד ומאז אנני רואה בעין אנני מקבל שום הנחות מעולם לא ביקשתי האם יש זכויות כלשהם?

אם אתה עובד ומרוויח מעל 4500 ¤ אז גם את תקבל מספיק אחוזי נכות לא תקבל קצוות נכות כללית. בכל אופן צריך לבדוק את מכלול בעיותיך הרפואיות על מנת לתת תשובה מציע שתייעץ עם עורך דין שזה תחום עיסוקו

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד