זכאות לאחוזי נכות עקב "פלטינה" בירך

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/04/2015 | 16:08 | מאת: יובל

הי, עקב מחלת סרטן העצם כרתו לביתי חלק מעצם הירך והחליפו בתותב "פלטינה" (מאמצע הירך עד הברך, כולל). הילדה מנועה מלעסוק בספורט הכולל ריצה, מנועה מהליכות ממושכות ומעבודות הדורשות הליכה ולעיתים נוטלת משככי כאבים כשהרגל כואבת (חום/קור/חילופי עונות/מאמץ רב...) הניתוח נעשה לפני כשלוש שנים וכעת היא בת 18.5. האם מגיעים לה אחוזי נכות מביטוח לאומי? האם יש הגדרה שבהשתלת פלטינה והחלפת מפרק הברך יש אחוזי נכות או שצריך להתייצב בפני וועדה ויבדקו על פי מבחנים אישיים? תודה!

סביר מאוד להניח שמגיעים לה אחוזי נכות צריך לבדוק על ידי איש מקצוע אשמח לסייע

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד