האם אפשר לקבל כסף רטרואקטיבי על תביעת ביטוח סיעוד?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/03/2015 | 19:22 | מאת: ***

לפני כשבוע גיליתי שסבתי מבוטחת בביטוח סיעודי בחברת "דקלה". סבתי מוכרת כסיעודית על ידי ביטוח לאומי מלפני 8 שנים בערך ויש לה עקב כך אישור להעסיק עובד זר בסיעוד. האם אפשר לקבל כסף רטרואקטיבי, מרגע שסבתי הוכרה כסיעודית על ידי הביטוח לאומי? (ראיתי בפוליסה שהחלה מלפני 20 שנים שמגיע לה תשלום של 5-6 שנים בעת תביעה) תודה מראש לעונים.

אפשר לנסות, תלוי כמובן ביכולת להוכיח שהיא באמת הייתה סיעודית המבחנים של הביטוח הלאומי לא תמיד תואמים את אילו של הביטוח מנסה אם לא תצליח אשמח לנסות ולסייע לך

12/03/2015 | 17:51 | מאת: 0504442277

יכול להיות מצב שהם יאמרו שעברו הרבה שנים מהרגע שהיא נהייתה סיעודית ועקב כך לא מגיע לה שום תשלום? (אני רוצה לדעת בכדי לרשום נכון את הגשת התביעה) תודה רבה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד