ביטוח תאונות אישיות - תלמידים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/02/2015 | 06:46 | מאת: לילך

שלום רב, לפני שנה שברה בתי את ידה בבית ונזקקה לניתוח ולגבס במשך שישה שבועות. היא שהתה בביה"ח 4 ימים ובבית עוד יומיים. הגשתי תביעה לביטוח תאונות אישיות וקיבלתי תשובה שהיא לא הייתה 21 ימים בבית ולכן לא תפוצה. בקריאת מאמר נתקלתי בכיתוב הבא: לאחרונה נקבע באופן תקדימי כי תלמיד ששבר ידו בתאונה ולא נעדר מבית הספר נמצא זכאי לפיצוי בגין התקופה בה ידו הייתה מגובסת, למרות שלא נעדר בפועל מבית הספר. בית המשפט קבע במקרה זה, כי גבס הוא 'מכשור רפואי מיוחד' ואינו שונה מקביים או כיסא גלגלים, ומאחר שידו של התלמיד הייתה מגובסת במשך חודשיים ומומחה רפואי קבע תקופת אי כושר דומה, אין חשיבות לשאלה אם נעדר התלמיד מבית הספר או לא". האם זה נכון ויש מה לעשות ? תודה

יש בשוק פוליסות מסוגים שונים על מנת להתייחס חייבים לראות את הפוליסה הספציפית שיש ברשותך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד