מדוע לא החשיבו בביטוח לאומי את כריתת הרחם עם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/01/2015 | 22:08 | מאת: עמירה

שלום קבלתי תשובה מהביטוח לאומי שקבעו לי נכות של 70% רפואית אך בפירוט ששלחו לא הכלילו את כריתת רחם ושחלות שעברתי . בנוסף אחרי שקבלתי את תשובת הביטוח לאומי אישר לי משרד הבריאות להשתמש בקנאביס רפואי מאחר והתרופות אינן עוזרות להקל על הכאבים שאלתי האם כדאי לערער על החלטת הביטוח לאומי והאם יקבעו לי אחוז נכות גבוהה יותר? אודה לכם אם תיעצר לי

קשה לתת תשובה בלי לראות חומר רפואי ובלי לראות את פרוטוקול המלל את גם צריכה לדעת מה תוסיף לך הגדלת הנכות אם תוסיף על פניו אין סיבה לא לערער

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד