ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/01/2015 | 11:47 | מאת: חנה ברוך

שלום אני עובדת במשרה מלאה בחברה לאחרונה ירדתי בשעות משרה למשרה חלקית 5 שעות והמשכורת היא 5300 ברוטו אני חולה בטרשת נפוצה כבר 16 שנים יש לי מחלות נוספות ויש לי אישור מרופאה תעסוקתית על אובדן כושר עבודה בנוסף יש לי נכות ממס הכנסה של 90% אני בטוחה שאקבל נכות השאלה היא - האם יאשרו לי כסף על הנכות ותשלום המשכורת שלי לא מגביל את זה כי בביטוח לאומי אמרו לי שאני יכולה להרויח את הסכום הזה ולהגיש בקשה לנכות תודה על תשובתכם

הדרך כלל אי אפשר לקבל נכות כללית ובו זמנית שכר העולה על כ4000 ¤ בכל מקרה צריך יותר פרטים על מנת לסייע לך

22/01/2015 | 12:16 | מאת: חנה ברוך

שלום ד"ר פישמן רציתי לדעת על איזה פרטים מדובר ולמי אפשר לפנות בנושא לעזרה אודה לך מאוד על תשובה מפורטת בברכה חנה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד