יציאה לפנסיה עקב בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/10/2014 | 12:54 | מאת: רוית

שלום רב אני כותבת בשם בעלי כי אני מתמצאת יותר בפורומים. בעלי חולה סכרת קשה מאד וגם חולה לב. הוא בן 65 וחצי. אזרח עובד צהל מבוטח במבטחים. רופא התעסוקה שנשלח אליו (אנו במכבי) לא מוכן לאשר מכתב ליציאה לפנסיה רפואית והמלחמה צריכה להיות מול מבטחים.(אישר לו לעבוד חצי יום) לבעלי קשה מאד לעבוד. אישרו לו לעבוד חצי יום מגיע הביתה, לפעמים נופל בחניה. אתמול נפל בחדר מדרגות בכניסה לבית. אני ממש בחרדות כאשר יוצא מהבית. איך אפשר להתנהל מול מבטחים שיאשרו לו יציאה לפנסיה רפואית ולא לחכות לגיל 67? במצבו לא יודעת אם יחיה עד גיל 67

אני חושב שאת צריכה עו"ד טוב שעוסק בתחום אני ממליץ לך לשקול לפנות לעורכת דין מיה שפייזמן ממשרדו של דוד פייל

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד