אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/08/2014 | 22:25 | מאת: א

אני בת 56 לפני 5 שנים היה לי דלקת קרום הלב עם אשפוזים לסירוגין של שנתיים לא ידעתי שאני יכולה להגיש בקשה לביטוח לאומי נכון להיום עם הגבלה קלה בהליכה/ נשימה ומידי פעם כאבי חזה. לפני שנתיים וחצי היה לי dcis. מקבלת רק טומוקסיפן ללא הקרנות או כימותרפי. לפני יומיים בגלל ממצא טרום סרטני כרתו לי את הרחם השחלות, והחצוצרות. אני פנסיונרית האם אני זכאית להטבה מסוימת מביטוח לאומי או מס הכנסה מופחת? ,

סביר להניח שכן, אבל את צריכה להתייעץ עם מומחה בתחום על מנת לוודא שאת מגיעה לאחוזי הנכות הנדרשים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד