גיל הצטרפות לסיעודי דיקלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/07/2014 | 14:05 | מאת: עודד

אמי בת 88 ותמיד הייתה מבוטחת ב"כללית", כולל "משלים/מושלם".לפי החוברת של "דיקלה" על הביטוח הסיעודי, גובה התגמולים תלוי בגיל ההצטרפות. מהו "גיל ההצטרפות" עבורה?

צריך לראות בפוליסה מתי היא הצטרפה או צורפה את גם יכולה לשאול במוקד של דקלה

28/07/2014 | 14:38 | מאת: עודד

תודה. למיטב ידיעתי מאז ש"כללית" כללה ביטוח סיעודי ב"משלים/מושלם", אמי הייתה בו. במקרה כזה - מהו "גיל ההצטרפות"?

29/07/2014 | 12:24 | מאת: יואב

תודה אך בפוליסה כתוב 50% מהשכר אותו היתנ משלמת חברת הביטוח למנתח בהסכם לא נראה לי סביר ששכר המנתח יהיה 4,000 שח גם לגבי הסטנד נחשב כאביזר שהושתל אני מניח שהוא עולה יחסית לא מעט כסף ולי הושתל 1 בצינתור הראשון ו 2 בשני

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד