ניתוחים כתוצאה מ-HHT

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

28/10/2014 | 15:02 | מאת: גלית

בקבלה לביטוח בריאות , נאמר לי, שלא יכסו לי ניתוחים הנובעים או קשורים ל-HHT האם יש ניתוחים שנובעים ישירות מהתמונת הזו?

31/10/2014 | 00:24 | מאת: פנינה פרס

יש דרך לטיפול ניתוחי בגרמניה אצל מומחה בשם אורבן גייסטהוף טופלתי ונותחתי לפני מספר שנים וגם לאחרונה אשמח לתת אינפורמציה מכל מקום המרכז בשניידר ובמיוחד דוקטור מי זהב עושים עבודת קודש במסירות בלתי רגילה וגם קופת חולים לאומית עשתה למעני כל שנדרש לצורך הטיפול בגרמניה על כך תודתי והוקרתי פנינה פרס

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)