סטטיסטיקה החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

08/11/2015 | 14:46 | מאת: ציפי

שלום, אמי בת 74 ואובחנה כסובלת מדלקת מפרקים ניוונית. בשנה האחרונה מצבה החמיר והיא סובלת מכאבים מגבילי תנועה בעיקר בברך ימין, ונעזרת במקל הליכה. היא מאד חוששת מניתוח. מהן הסטטיסטיקות של הצלחת ניתוח החלפת מפרק ברך בגילה? מהי תקופת ההחלמה הממוצעת? האם ניתוח לציפוי המפרק רלבנטי בגיל זה? תודה, ציפי

14/01/2016 | 17:47 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הניתוח של החלפת ברך מיועד לפתור בעיית כאב והפרעה בתפקוד. התוצאה בדרך כלל מצוינת אך מאד אינדיוידואלית. כך שכדי לענות על תקופת החלמה, סוגי ניתוחים להחלפת מפרק כולל "ציפוי מפרק" יש צורך בשיחה פנים אל פנים כאשר אתה כרופא למדת את הבעיות הרפואיות, למדת את הברך, עיינת בצילומים, ואז ענית עניינית בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים