כאבים במפרק

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/12/2015 | 23:50 | מאת: אלמוג

שלום ד"ר, אני עושה פעילות גופנית וישנו תרגיל בשם planche שאני עושה אותו אני מרגישה כאב במפרק שביד. למיטב ידיעתי, כל מי שעושה את התרגיל הזה מרגיש בכאב כי בתרגיל זה כל משקל הגוף מונח על הידיים. אני רוצה לשאול האם יש סיכון רב למפרק כאשר אני מבצעת את התרגיל? האם יכולה לקרות בעיה בעתיד כתוצאה מכך? האם ישנה דרך כלשהי להקל על המפרק בזמן ביצוע התרגיל?

14/01/2016 | 17:43 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הפורום עוסק בניתוחי החלפות מפרקים ושאלה זו יש להפנות לפורום של כף יד בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים