כאב בפרק כף יד ימין

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/08/2015 | 10:45 | מאת: אלי

מזה כחודשיים יש לי כאב קל בפרק כף היד שהלך והתגבר.היום הכאב חזק אולם רק כאשר אני מרים משהו כבד או כאשר כף היד נמצאת בזויות מסויימות.האצבעות מתפקדות. אין לי בעייה בכתיבה.מזה כמה ימים לא משתמש ביד זו.לא קיבלתי מכה בעבר. אני איש טכני בעבודתי,ומשתמש בכח הידיים וכן אני עושה אימוני מכשירים בחדר כושר.

06/08/2015 | 13:46 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאלי שלום כל מה שעליך לעשות הוא לפנות לאורתופד קופת החולים ולהבדק. האורתופד יראה באיזו בעיה מדובר, יפנה לטיפול מתאים ואם צריך יפנה לברור. זו הדרך הנכונה בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים