ניתוח החלפת ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/01/2015 | 20:42 | מאת: יעקב

שלום בסבירות גבוהה שאצטרך לעבור ניתוח להחלפת מפרק הירך,קראתי מאמר על שולחן מיוחד לניתוחי ירך בבית חולים ברזילי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4576450,00.html זה הקישור למאמר מה דעתך? תודה

15/04/2015 | 12:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ניתוח זה מתבצע בתוצאות טובות ומינימום סיבוכים ברחבי העולם וברחבי הארץ. הגורם החשוב ביותר להצלחה הנה המיומנות של המנתח. יש מנתחים שלגביהם השימוש בשולחןנותן תוצאה אופטימלית ולפי הרגשתם באמת השולחן המיוחד משפר את התוצאה אצלהם. כך שאם אתה מטופל על ידי רופא שמנתח בחדר ניתוח מפרקים בלי השולחן המיוחד זאת אומרת שאצלו התוצאות הטובות ביותר הנן על השולחן הרגיל. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים