החלפת פרק ברך?

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/06/2014 | 19:47 | מאת: DANY

שלום, אני בן 66,לפני שמונה שנים עברתי תהליך של ארטוסקופיה,עקב תלונות על כאבים שנתיים מאוחר יותר עברתי פעם נוספת את התהליך באותה ברך. לצערי בימים אלה אני נתקף באותם הכאבים. שאלותי: האם יש אפשרות לביצוע התהליך בפעם השלישית? האם אני צריך לשקול החלפת פרק? תודה מראש דני

22/06/2014 | 13:01 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לדני שלום אין מניעה לעבור ארטרוסקופיה נוספת. הניתוח של חחלפת הברך מיועד לאותם אנשים שאצלם יש תהליך ניוון קשה בברך שטיפולים אחרים לא עוזרים ושאיכות היום יום אצלהם נפגעה מאד עקב הכאב. היות וזה המידע המהותי, הרי במידה והאורתופד שלך מציע ארטרוסקופיה וחושב שהפרוצדורה יכולה מאד לעזור לך אין מניעה מבצוע. בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים