כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/04/2014 | 08:56 | מאת: שני

כאבים איומים בכתף ימין לא יכולה להרים את היד כבר מעל שנה. האם כדורי ארוקסיה יכולים לעזור? ניסיתי מסאג ,כוסות רוח, דיקור. קצת הוקל .

23/06/2014 | 09:10 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשני שלום קודם כל צריך להעריך את יכולת העמידות שלך, כאב בכתף ללא יכולת להרים את הגפה במשך שנה עם נסיון של טפול אלטרנטיבי ועדיין לא נטלת תרופות. ככלל, לפני כל הצעה טיפולית צריך להגיע לאבחנה. האבחנה בנויה משלשה חלקים: הרופא צריך לשוחח אתך, צריך לבדוק אותך, לעיין בבדיקות הדמיה ואז יכול לייעץ ולקדם אותך חשוב לזכור שרופא עונה תמיד לשאלה ששואלים אותו וברגע שאמרת "יכול להיות?" כחלק מהשאלה תמיד תקבלי את התשובה "כן". היות והכל יכול להיות אז כל שאלה עם "יכול להיות" יש לה רק תשובה אחת "כן" "יכול להיות". בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים