כאבים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/03/2014 | 23:01 | מאת: אסי הוכברג

שלום רב מזה כ6 חודשים כאבים בפרק ירך, נעשה מיפוי עצמות נמצאה קליטה דיפוזית, עקב בוצע mri שהתשובה היאאיזור קווי קטן סוב- קוטיקלי בראש פמור קדמי מיאמין , לא ברור משמעותו של ממצא זעיר, יש לקול בדיקה ביקורת לפי נסיבות קליניות. לא הודגם ממצא פתולוגי במפרק si' מאד מאד אבקש הסבר לממצא תודה אסי

23/06/2014 | 09:16 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאסי שלום האבחנה, ההסבר הנה בסיום של כל התהליך הרפואי . כאשר אתה בונה בית אתה זקוק ליסודות, קירות, טיח, ריצוף עבודות חשמל ורק בסוף תוכל לדעת אם הבית חמים או נעים או כל שאלה אחרת. גם הליך רפואי מתחיל מאנמנזה, בדיקה, עיון בבדיקות העזר ורק אז מבינים מה המשמעות של הבדיקה ורק אז יודעים אם צריך עוד הדמיה ואיזה הדמיה. כך שכל תשובה לגבי השאלה בלי לבדוק ובלי להבין על מה מדובר תהיה מבחינת ניחוש לא מושכל. בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים