שיקום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/03/2014 | 11:41 | מאת: אבי

שלום רב רציתי לשאול האם יש הגבלות לאחר ניתוח החלפת מיפרק ירך לגבי סוגי ספורט האם מותר לרכב על אופניים או אופני כושר ? ומה לגבי שחיה ?

23/06/2014 | 09:42 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאבי שלום החלפת מפרק ירך נועדה להפסיק כאב קשה כתוצאת מפרק פגוע הגורם לפגיעה מהותית באיכות החיים. להחזיר את המטופל לפעילות יום יומית רגילה. בנסיבות אלו ההצלחה של הניתוח מאד טובה. כאשר אנו מתחילים למתוח את הפעילות לכוון הפעילות הספורטיבית אנו מעלים את אלמנט אי הוודאות. ככלל, הגישה שונה בין מנתח למנתח, מאד תלויה גם בסוג המשתל. לכן התשובה האמיתית תתקבל מאדם יחיד והנו המנתח שלך. בברכה

מנהל פורום החלפות מפרקים