החלפת מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

27/01/2014 | 20:15 | מאת: רונית

אימי עברה לפני חודשיים החלפת פרק הירך. הניתוח עבר בהצלחה. לפני הניתוח איי עברה בדיקות דם מקיפות והכל היה בסדר. היה לה חוסר בחומצה פולית. אחרי הניתוח גילו כי המוגלובין שחה 10.4 והיא לוקחת חודשיים כדורי ברזל עכשיו יש לה 10.8 האם זה יכול להיות עקב הניתוח? יש חשש לדאגה? בנוסף אימי אומרת שהיא מרגישה לפעמייםשהרגל שורפת לה באיזור הניתוח למרות שאין אדום מוגלה כלום הפצע יפה מאד.למה???

12/02/2014 | 12:31 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

אימי עברה לפני חודשיים החלפת פרק הירך.- אנו שמחים ומאחלים הצלחה הניתוח עבר בהצלחה. אחרי הניתוח גילו כי המוגלובין שלה 10.4 - תשובה: סביר בהחלט. לוקחת חודשיים כדורי ברזל עכשיו יש לה 10.8 האם זה יכול להיות עקב הניתוח? תשובה: ברפואה "יכול להיות" תמיד גורר תשובה חיובית. לכל מה ששואלים "יכול להיות" יש רק תשובה אחת אפשרית "יכול להיות" יש חשש לדאגה? התשובה: תמיד יש חשש לדאגה, תמיד צריך לדאוג, להשגיח שהכל יעבור בשלום. בנוסף אימי אומרת שהיא מרגישה לפעמים שהרגל שורפת לה באיזור הניתוח למרות שאין אדום מוגלה כלום הפצע יפה מאד.למה??? תשובה: קשה לדעת. לעיתים הסיבה הנה פשוט מעט כאב שנותר אך חשוב לבדוק את המטופלת כדי לדעת מה המשמעות של הדבר. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים