מה דין כרית עצב הספנוס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/11/2013 | 09:54 | מאת: אמיר

ממצעי הניתוחים בברך לפני כשלוש שנים לאור כאבי ברך לאחר נפילה במדרגות נעשתה לי ארטוסקופיה שאלה הממצאים נמצא קרע רדיאלי בחצי הרוחבי של המיניסקוס הלטרלי נעשתה הטריה נזק קשה לסחוס הפמורלי המגיאלי נעשתה הטריה עד עצם מדממת לאחר ניתוח זה לא הצלחתי ללכת וסבלתי מכאבי תופת לאחר כ 6 חודשים נעשתה עוד ארטוסקופייה שבה נערכה מניסקטומיה חלקית בברך עם פגיעה סחוסית בעצם השוק אך זה לא עזר כאבי התופת בברך היו איומים וביצעו לי עוד ניתוח נוירוטומיה של עצב הספנוס לאחר מכן פשוט שריר שלם מהארבע ראשים בחלק הפניני של הברך פשוט נעלם ויש דלדול של כ 8 ס"מ וחוסר יכולת לדרוך על הברך האם הרופא הנכבד יכול לתרגם לי מה מצבי? מה המשמעות של כריתת עצב הספנה? האם ביטוח לאומי מכיר בכריתה ואם כו לאיזה כיוון?

05/11/2013 | 11:18 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלומות וברכות לצערי הנושאים שהעלת הנם מעבר למה שאפשר במסגרת פורום לענות. בדיקה מדוקדקת ושיחה פנים מול פנים, זה מה שאתה צריך. בקיצור: ייעוץ נוסף בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים