החלפת מפרק ירך חלקית.

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/09/2013 | 17:18 | מאת: עומר עטיה

מנהלי הפורום שלום רב. אימי עברה ניתוח להחלפת מפרק ירך חלקי לפני 8 חודשים עקב נפילה. כבר לפני הניתוח אימי סבלה מפריצת דיסק והייתה גוררת רגל, כעת לאחר 7 חודשים של שיקום ופיזיותרפיה קופת חולים מכבי לא מאשרת לה יותר טיפולי פיזיותרפיה ולא טיפולי הידרותרפיה והיא מעוניינת לעשות זאת באופן פרטי. האם אתם יכולים להמליץ לי על מקומות שבהם אפשר לעשות זאת?

01/10/2013 | 09:10 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לעומר שלום באופן גורף, הפורום מנוע מלפרסם ולכן לא נוכל להמליץ על מכון זה או אחר. מצד שני צריך לברר היטב אם לאחר תקופה כזו היא עדיין זקוקה לטיפול פיסיותרפי והידרותרפי. יתכן והיא זקוקה לשחיה רגילה, יתכן והיא זקוקה לחדר כושר, אולי זקוקה לאבחנה מחודשת? ייעוץ חוזר עם האורתופד שלה? כל זה נושאים שיש לחשוב עליהם בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים