לקיחת גלוקומין עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/12/2016 | 14:34 | מאת: אסתר

שלום לאחר עשרה חודשים של לקיחת 1 גלוקומין ואיזו ערכי סוכר בצום עומד על 101 במעבדה A1C 5.5 משקל שלי נמוך מהמקובל החליטה רופאת המשפחה להוריד לי לחצי כדור. האם זה מעשה נבון? כמו כן ויטמין B12 שלי עומד על 311 והרופאה אמרה לי לקחת תוסף של הויטמין רק פעמיים בשבוע האם זה לא מעט וכמה פעמים בשבוע לקחת אתה ממליץ? בתודה מראש

26/12/2016 | 20:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אסתר, ניתן להפחית את מינון הגלוקומין כפי שהרופאה שלך ממליצה. יש לקחת וויטמין B12 כל יום עד שהרמות שלו בדם מגיעות למקסימום תחום הנורמה., רמות המומלצות בסוכרת לשיפור ההולכה העצבית.

מנהל פורום סוכרת