האם קיימת התמחות של רופא שיניים בסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/12/2016 | 01:34 | מאת: לי

שלום, אני בן 40, חולה בסכרת נעורים, מאוזנת יחסית. אני נדרש לעבור עקירה בשן ותהיתי האם יש רופאי שיניים בעלי התמחות ספציפית (במיוחד לצורך התערבות כירורגית כעקירה) בסכרת או שמא כל רופא שיניים ידע לנקוט בזהירות הנדרשת. תודה מראש.

08/12/2016 | 21:16 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בד"כ כל רופא שיניים מנוסה יכול לבצע עקירות אצל סוכרתי בתנאי שהוא דואג לכיסוי אנטיביטי מתאים. במרכזים רפואיים כמו ברמב"ם וודאי בנוספים יש במחלקות פה ולסת צוותי ן מאומנים לטיפול בחולים עם סוכרת בלתי יציבה, הפרעות קרדיאליות, נפרולוגיות דיאליזה ועוד. יש להתעניין אצלם.

מנהל פורום סוכרת