עליות וירידות לא צפויות

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/11/2016 | 17:52 | מאת: מומי

שלום, נוטל ג'נואט וטוג'או. לאחרונה חווה תופעה מוזרה. אם בעבר חוויתי עלייה בסוכר אחרי האוכל ואחריה ירידה הדרגתית, הרי שכעת אני חווה קפיצות. יכול לקבל 140, שעתיים אחרי האוכל ואחרי חצי שעה נוספת עלייה של 15 נק' ויותר. ירידה ושוב אחרי דקות עלייה וזאת מבלי שאכלתי דבר ! מה קורה לי?

04/12/2016 | 13:10 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מומי, אלו פשוט שינויים במסגרת האוסצילציות של רמות הסוכר אצלך אך בגדול- הערכים עדיין סבירים ואין צורך לשנות דבר, רק פחות לבדוק- לא צריך כל רבע שעה...

מנהל פורום סוכרת