הורדת סוכר בצום

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/11/2016 | 06:33 | מאת: עדי

בת 43 .בשנה האחרונה כשאני עושה בדיקות דם הסוכר שלי עומד על 91 לאחר צום תמיד עמד על 85 .הומגלובין מסוכרר5.4. אוכלת הרבה סיבים ערך גליקמי נמוך וממעטת בסוכרים זמינים עושה צעידה 5 פעמים בשבוע. אמא חולת סוכרת. אוכלת כשעה לפני השינה פחמימה עם שומן. האם יש דרך נוספת להוריד סוכר בצום בבוקר. יש לי תחושה שהוא עולה...

25/11/2016 | 19:49 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בשלב זה רמות הסוכרים שלך וההמוגלובין המסוכרר (HBA1C) הם לחלוטין בגדר הנורמה. אם את חוששת מעליות שמרי על כלכלה ללא סוכרים זמינים.

מנהל פורום סוכרת