עזרה נואשת רואה שחור

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/11/2016 | 09:41 | מאת: יפעת

לום וברכה לפני כשבוע 2.11.16גילו לי סכרת 290 לא מטופלת ולחץ דם גבוה 200\110 ב6ימים האחרונים מתאזנת עם דופלקס ללחץ דם מאוזן כרגע ב"ה .ואינסולין אחד טוג'ו לפני השינה ואינסולין נובומיקס 3 פעמים ביום לאחר 3 הזרקות .במדידה 90 סוכר בבוקר . יש לי רטינופתיה ותחושת ראיה לקויה אחרי הבדיקה שנעשתה לי אתמול ע"י הרופאה . מה דעתכם? האם אני יכולה כבר עתה לקבל איזו הקלה בתנאי העבודה?{אני מורה} אני רואה מטושטש האם משקפיים יעזרו לי?. האם יש טעם בלהגיש תביעה לביטוח הלאומי ? אני נואשת מעוד . תודה לעזרתכם אולי תוכלו לעשות לי סדר בדברים יפעת

25/11/2016 | 20:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך כל עוד הסוכרת אינה מאוזנת ויש לך ערכים גבוהים זה משפיע על הקמירות של עדשת העין והראיה מטושטשת. בשלב זה חכי עם המשקפיים. אם אין לך מחלות רציניות נוספות אין טעם לנגיש לביטוח הלאומי בשלב זה, כי הנכויות בגין עיניים השתנו [לרעת הסוכרתיים] ורטינופתיה סוכרתית עכשיו אינה מקנה נכות באחוזים. התשובה באיחור כי קיימת תקלה במערכת שלא אפשרה להשיב עד כה

מנהל פורום סוכרת