מה קרה לי, היואיל הרופא להסביר..

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/10/2016 | 23:00 | מאת: דניאל

אני לוקח לנטוס וג'נואט. הערב, אחרי הרבה זמן של הקפדה ממש ספארטנית, פירגנתי לעצמי מסעדה. הגעתי למסעדה עם סוכר 70 (!). פחמימה אכלתי רק חצי פוקצ'ה מקמח לבן (בטוח שהיה שם גם סוכר). אני יכול לחשוב שגם במרק הדגים היה סוכר ברסק עגבניות. מעבר לזה אכלתי דג בגריל ומרק דגים אדום שכלל גם פירות ים. אחרי שעתיים וחצי הגעתי ל 230 (צפוי), לקחתי בבית ג'נואט והזרקתי לנטוס במינון הרגיל. 45 דק' אחרי התחלתי לטוס כלפי מטה ומ- 230 הגעתי תוך חצי שעה ל-90 ומי יודע לאן הייתי עוד יורד. זה היה מפחיד. חץ המגמה בליברה הראה מטה שפירושו ירידה מהירה. שברתי את זה עם פרי. מה בעצם קרה לי?

10/10/2016 | 12:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דניאל, השאלה לא ברורה- מתי היה 230 ומתי היה 90 , והאם לקחת תרופה כל שהיא לפני ארוחת פירות הים הלא כשרה שאכלת?

מנהל פורום סוכרת