Fכיצד לנהוג?????????????????

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/09/2016 | 21:56 | מאת: יוני

לוקח בלילה טוג'או 30 יח'. בבוקר לפני ארוחת הבוקר גם 0.5 מ"ג נוונורם שמוריד אותי אל מתחת ל- 80. לכן בסה"כ במשך כל היום נמצא על ערכים נמוכים ואפילו נמוכים מאוד. במהלך היום, בזכות הליברה, אני מסוגל לפקח שלא להגיע להיפו חמור ומעלה סוכר עם פרי או חטיף. בלילה חושש מהיפו לא מבוקר ולכן נמנע מליטול את הנוונורם ואז אחרי שעתיים מגיע ל- 155 ואחרי 3 שעות מגיע רק ל- 150. אציין שבמהלך הלילה אני ממשיך לרדת עד 4 לפנות בוקר ומשם עד השעה 8 עולה בצום בהדרגה ומגיע לעיתים בשעה 8 ל- 150. אם הייתי בודק בשעה 06.30 הייתי מודד 140 וגם פחות מזה. או שצריך לעשות משהו?

29/09/2016 | 13:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לא רצוי לרדת לרמות של 80 ולכן יש לשקול עם רופא המשפחה אם קיים בכלל צורך לקחת את הנובונורם בבוקר. כל השאר נראה סביר.

מנהל פורום סוכרת